Få den nå

Smart113 loves innført av Bergenspolitikere

"Helene" spurte politikere i Bergen følgende spørsmål: "Kan du love at Bergen kommune innfører prøveprosjekt med appen Smart113? Døve og hørselshemmede kan fremdeles ikke varsle om nødsituasjoner... Se til Trondheim." 5 av 6 politikere svarte ja. "Når vi vet at teknologien finnes, så må det på plass. Alt annet er tydelig diskriminering og lek med alles liv og helse, døves spesielt" uttalte Helen Wickberg for Feministisk Initiativ.
"Når vi vet at teknologien finnes, så må det på plass. Alt annet er tydelig diskriminering og lek med alles liv og helse, døves spesielt." - Ellen Wickberg

«Når vi vet at teknologien finnes, så må det på plass. Alt annet er tydelig diskriminering og lek med alles liv og helse, døves spesielt.» – Ellen Wickberg

Det var under valgkampen i Bergen i høst at lovnadene ble gitt til Helene da hun under hashtaggen #kandulove i Bygdanytt spurte byens politikere om ikke også Bergens befolkning skulle få gleden av Smart113-appen.

«Kan du love at Bergen kommune innfører prøveprosjekt med appen Smart113? Døve og hørselshemmede kan fremdeles ikke varsle om nødsituasjoner… Se til Trondheim

Svarene lot ikke vente på seg. 5 av 6 Bergenspolitikere svarte ja til at Bergen burde innføre Smart113 i Bergen og Feministisk Initiativ hadde programfestet følgende: «Ta i bruk nødappen Smart113 eller tilsvarende i kommunen».

Vi i Smart113 takker og bukker for den positive tilbakemeldingen om tjenesten vi har lagd. Og vi vil gjerne opplyse Bergenspolitikere, Bergens innbyggere og nødmeldesentraler om at Smart Decision Support, mottakssystemet for Smart113-appen, er 100% klar til å bli tatt i bruk i Bergen også.

Det er egentlig en veldig heldig omstendelighet at Smart113 faktisk skal være i Bergen tirsdag 17 og onsdag 18 november som deltagere på Kokoms IKT-forum for medisinsk nødmeldetjeneste.

1201Hvordan minske størrelsen på en PDF scan

Fant et veldig godt bash script som reduserte størrelsen på et scannet PDF dokument ifra over 18 MB ned til 700 kb med 300 dpi kvalitet.
Les mer
Alle innlegg
Fortell din historie
Har du allerede brukt Smart113 i en nødsituasjon? Eller har du opplevd en ulykke hvor nødmeldetjenestene brukte lang tid på å finne deg?
Kontakt oss