Få den nå

SmartHelp for privatliv: Kryptert chat og posisjonsdeling

På et personlig plan er kriser som involverer nødmeldesentraler en sjeldenhet. De som hjelper deg i det daglige, på tur i fjellet, eller i en fremmed by, er dine nærmeste. Venner, familie eller kolleger. SmartHelp for privatliv lar deg dele eller motta posisjon og chatbeskjeder med de du omgåes mest.

Like enkelt som du nå kan dele posisjon og begynne en privat ende til ende-kryptert chat med offisielle nødmeldesentraler, kan du nå gjøre det samme med alle som har den snart lanserte versjonen av SmartHelp-appen.

IMG_0803IMG_0801

For de som ikke har appen, kan du likevel starte en ende til ende-kryptert chat til en nettleserapplikasjon som blir automatisk tilgjengelig for de du inviterer.

I motsetning til andre chat-applikasjoner er fokuset til SmartHelp overføring av en kontinuerlig oppdatert (for en valgfri periode) posisjon til en selvvalgt gruppe med ende til endekryptert personvern.

Gruppechatten kommer som en bonus, men en bonus som gjør at du ikke trenger å gå ut av appen for å fortelle hvorfor du deler posisjon og trenger assistanse. Uansett hva denne assistansen eventuelt er.

Kryptografiteknologien vi bruker er den samme vi utviklet for overføring av medisinsk informasjon til medisinsk nødmeldesentral i Norge.

Norge som har verdens strengeste generelle personvernlovgivning. Som har ennå strengere krav til beskyttelse av medisinsk informasjon. Så sterkt at medisinske journaler blir sendt med taxi.

Den teknologien beskytter posisjonsdelingen og chatten i gruppen du setter opp.

Og det hele er bygd opp rundt at det skal spare tid i en øyeblikkelig hjelp situasjon. Så sikkerheten kommer ikke på bekostning av enkelhet i bruk.

Første versjon av en publikumsversjon kommer snart. I mellomtiden kan dere få se noen skjermbilder av faktisk bruk.

Personvern OG Funksjonalitet. Ikke Personvern ELLER Funksjonalitet.

Vi gleder oss til lansering.

830Developer Diary #2: Hvor fungerer SmartHelp?

Detaljer rundt hvordan SmartHelp fungerer, hvor det fungerer og hvorfor vi utviklet det.
Les mer
Alle innlegg
Fortell din historie
Har du allerede brukt Smart113 i en nødsituasjon? Eller har du opplevd en ulykke hvor nødmeldetjenestene brukte lang tid på å finne deg?
Kontakt oss