Få den nå

SmartHelp i Trident Juncture og Nasjonale Helseberedskapsøvelser

SmartHelp for bedrifter, sammen med live stream har visst revolusjonert hvordan store øvelser gjennomføres og situasjonsforståelsen i hendelsen for spilledere og aktører.

Showroom for VIP’er på St. Olav var også en gedigen suksess. En av de som var dratt ut av øvelsen for å følge VIP’ene var lei seg for at vedkommende ikke kunne være i øvelsen. Helt til hun kom på Showroom, med kartbilde som viste ambulanser, sivilforsvar, triage-kodede skadde og mer i tre kartbilder. Og livestream ifra alle steder, inkludert akuttmottak.

De kunne se at «rød» markør ble fløyet inn ifra skadestedet (morsomt å se liveposisjonen til luftambulansen) og avlevert på sykehuset, og så dukke opp på livestream inne ifra akuttmottaket.

Det var MANGE mange slike små historier å se i løpet av dagen.

Og alle var synlige live for observatører inne i den store kinosalen i Orkdal kulturhus under øvelsen.

Takk til Orkdal kommune for god hjelp under oppsett og underveis. Takk til Nasjonal Helseberedskapsøvelse som har tatt oss med på tur slik at vi kan tyne systemet og gjøre Norge mer rede til å håndtere en ny 22. juli hendelse.
Takk til St. Olav som partner i å fått oss med, og som kunde av SmartHelp for å gi bedre nødhjelp til innbyggerne.
Takk til 110-sentralen i Trøndelag, Trondheim Kommune og Innovasjon Norge for å være partnere i OFU for å løse et stort problem.

Takk til alle øvingsdeltagere som brukte appen og den nye funksjonaliteten for sikker og krypter kommunikasjon i en krise.

Nå litt roligere jobbing, og så til Elverum og siste øvelse i neste uke.

830Developer Diary #2: Hvor fungerer SmartHelp?

Detaljer rundt hvordan SmartHelp fungerer, hvor det fungerer og hvorfor vi utviklet det.
Les mer
Alle innlegg
Fortell din historie
Har du allerede brukt Smart113 i en nødsituasjon? Eller har du opplevd en ulykke hvor nødmeldetjenestene brukte lang tid på å finne deg?
Kontakt oss