Link Mobility
LINK Mobility er Nordens ledende leverandør av mobile tjenester. Med våre tjenester for mobil dialog, kommunikasjon, markedsføring og mobile betalingsløsninger, vil våre kunder forsterke sine kunderelasjoner – bedre resultat, oppnå raskere kontakt og sterkere lojalitet. Våre kunders suksess er vår drivkraft og misjon.
Mobiltelefonen er den raskest voksende kommunikasjonskanalen, og bruken øker stadig, både privat og i arbeidslivet. Vi vil være din bedrifts totalpartner for leveranse av mobile løsninger.

I løpet av de siste par årene har LINK Mobility vokst betraktelig og har fusjonert med selskap som Aspiro, Intouch fra Eniro og PSWinCom. Fusjonene har resultert i en betydelig vekst, ikke minst i forholdt til erfaring og ekspertisen fra disse fra før veletablerte selskapene.

LINK vil være en perfekt partner for din bedrift, uavhengig av om din bedrift har behov for en standard SMS-løsning eller en partner som kan være med å videreutvikle selskapets mobile strategi, hele veien fra konsulentfasen til et ferdig produkt.

LINK Mobility har omkring 100 erfarne og dedikerte medarbeidere, lokalisert i Norge, Sverige, Danmark, Latvia og Estland, og innehar en solid markedsandel innenfor mobil kommunikasjon og mobile betalingsløsninger.

LINK Mobility er:

Innovative – vi skaper og utvikler mobile løsninger tilpasset hver kundes behov – enten målgruppen er 50 personer eller 1 million. Vår ingeniører og utviklere er bransjens mest dyktige og erfarne.

Pålitelige – våre tjenester er til å stole på. Til tross for hard konkurranse ser vi at våre kunder velger oss som hovedleverandør av mobile tjenester år etter år.

Engasjerte – våre medarbeidere setter kunden først – uavhengige om de er ingeniører, utviklere, jobber med support, salg eller ledelse. Derfor fortrekker vi å kalle kundene våre for samarbeidspartnere. Engasjement og respons til kunden er vårt viktigste styringsprinsipp.