Mellom liv og død er det bare sekunder.

Nødmeldesentraler kan redusere tiden for å finne innringerens posisjon fra 120 til 0 sekunder.

»

Smertene med en brukken rygg og åndenøden som følge av skade på lungene, gjorde at hvert sekund føltes ut som en evighet. Jeg lå der og gispet etter luft og var redd for å dø. Frustrasjonen mens jeg hørte på naboer som snakket med nødmeldesentralen om at ambulansen kjørte feil, er ubeskrivelig.

»

– Fredrik Øvergård, SmartHelp Gründer & CEO

Smidig håndtering av et stort antall samtidige innringere. Som redder liv.

I det øyeblikket publikum ringer nødmeldesentralen får operatør automatisk nøyaktig posisjon til innringeren, samt navn og viktig helseinformasjon.

Hvordan fungerer det?
  1. Publikum ringer inn med SmartHelp-appen. Nøyaktig posisjon til innringeren blir delt med operatør i nødmeldesentralen automatisk, samt navn og viktig helseinformasjon.
  2. I nødmeldesentralen blir alle innringere synlige i kart.
  3. Enkel og intuitiv interaksjon med innringer. Kan du ikke høre dem eller er de vanskelige å forstå? Bruk den innebygde chatløsningen.
  4. Det smarte beslutningssystemet gir deg situasjonsforståelse og lar deg foreta riktige tidskritiske beslutninger. Om det er flere innringere om samme hendelse kan man gruppere dem sammen. Dette gjør dem håndterbare og mer oversiktlige. Så sendes det ut en enkel beskjed til alle om at de har blitt sett.
  5. Koordiner utrykninger raskt og enkelt i det smarte beslutningssystemet.
Vi kan demonstrere for deg online, eller møte deg i din egen sentral – helt gratis.
Spør om en demonstrasjon

SmartHelp i aksjon: NATO-øvelse i Norge i 2018

Våre partnere